HTML

...o_o Me GuStA mUcHo ViViR o_o...

Me gusta vivir. Beszélgessünk akármiről. a levelekre szoktam válaszolni. tudom hogy a blogomon nem sokminden van de igyekszem a fejlesztéssel o_o Bailando, bailando...

Archívum

Boldog új év? vagy még sem?...még kérdéses

2007.08.30. 19:58 flor.yff

Hát egy rövidnek tűnő nyaracska után ismételten elkezdődik az ISKOLA. Ez jó is meg rossz is. Jó mert ujra együtt az osztály, (mi vagyunk a legjobbak ;) ) rossz mert tanulni kell, érettségi spanyolból, és doga doga T.Z, T.Z. De nem baj :). Ebben az évben 10/B-s leszek (: :( ... Lesz Tánciskola meg minden...Valamint nem szabad elfelejteni hogy új év új fogadalmak, amiket próbál a szorgalmas diák betartani. Én is tettem fogadalmakat ám: pl.: többet tanulok intenzívebben és jól, valamint nyelvtannal, irodalommal igyekszem többet foglalkozni meg ráfekszem teljes gőzzel a tanulásra. Ezért ez évem jelszava lesz a Tanulás FOREVER. na jó azért neem de sokat fogok tanulni, vagy inkább igyekszem ;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://floryff.blog.hu/api/trackback/id/tr60153213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása